Kausihuollot, rengastyöt ja muut autohuollot | Tarvasjoki, Aura, Marttila, Mellillä, Loimaa, Niinijoki, Alastaro, Oripää, Yläne, Riihikoski, Karinainen, Koski TI

Auranmaan Auto- ja Konehuolto huoltaa kaikkien merkkien henkilöautot ja pakettiautot vuosimallista riippumatta!

Määräaikaishuolloista katsastustarkastuksiin

Vuosi- ja määräaikaishuollot ovat kilometri- tai aikaperusteisia huoltoja, joiden avulla varmistat autosi turvallisen ja luotettavan toiminnan kelillä kuin kelillä. Teemme sekä vuosi- että määräaikaishuollot perusteellisesti ja valmistajan vaatimusten mukaisesti, mikä paitsi parantaa auton toimintakykyä ja turvallisuutta, myös pidentää sen elinkaarta. Varaa aika huoltoon »

Voit tuoda autosi meille myös katsastustarkastukseen, joka on kätevä tapa selvittää auton kunto ennen varsinaista katsastusta. Selvitämme autosi mahdolliset puutteet ja huomautettavat asiat ja korjaamme ne ennen katsastusta. Halutessasi huolehdimme myös katsastuskäynnistä puolestasi ja teemme tarvittavat katsastuskorjaukset.

Meiltä myös OBD-mittaukset, ilmastointihuollot ja rengastyöt!

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti, mistä johtuen tarjoammekin runsaan kattauksen erilaisia huolto- ja korjauspalveluja niin paketti- kuin henkilöautoille. OBD-mittauksen, ilmastointilaitteiden huollon ja korjauksen sekä renkaiden tasapainotuksen ja muiden rengastöiden lisäksi teemme esimerkiksi jarrutarkistuksia jarrudynamometrillä sekä akku- ja pakokaasumittauksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »