Sinun autohuoltosi

Auranmaan Auto- ja Konehuolto | Tarvasjoki, Aura, Marttila, Mellillä, Loimaa, Niinijoki, Alastaro, Oripää, Yläne, Riihikoski, Karinainen, Koski TI

Tervetuloa Auranmaan Auto- ja Konehuoltoon Tarvasjoelle, Marttilaan ja Riihikoskelle – meillä saat aina asiantuntevaa ja asiakasystävällistä palvelua!

Yritystoimintamme alkoi jo vuonna 1986, mikä kertoo kattavasta kokemuksestamme autojen ja niiden huollon parissa. Vuosina 2002–2007 toimimme virallisena Toyota-merkkihuoltona, ja vuonna 2015 toteutimme onnistuneen omistajanvaihdoksen.

Yritysmuutoksista huolimatta tärkein on säilynyt – olemme yhtä lähellä asiakasta kuin ennenkin ja teemme aina parhaamme onnistuneen palvelukokemuksen varmistamiseksi.

Määräaikaishuolto, lämmittimen asennus, jarrujen kunnostus – meiltä saat aina palvelua!

Kun otat meihin yhteyttä tai saavut autohuoltoomme, kuuntelemme tarkasti asiasi ja lähdemme selvittämään ongelmaa perusteellisesti. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme huoltaa, tarkistaa ja korjaa niin henkilöautoja kuin pakettiautoja merkkiin, malliin tai ikävuosiin katsomatta. Olipa kyseessä renkaiden vaihto tai vikakoodien purku, olemme valmiina palvelemaan!

Tutustu kattaviin autopalveluihimme » Ota yhteyttä ja kysy lisää »